Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Multipod

Hive

Multipod The Hive adalah Dome slatted menegak depan berukuran 315 darjah terbuka, terdiri daripada tujuh segmen Radii 45 darjah. Berfikir ke hadapan dalam reka bentuk, sambil tetap berfungsi dan mencabar bentuk perabot yang ada. Konsep inovatif didasarkan pada bidang, bentuknya sederhana namun sangat dramatik. The Hive akan memberikan kesan visual di mana-mana ruang yang ditempati. Futuro-Virtuoso

Nama Projek : Hive, Nama pereka : Clive Walters, Nama pelanggan : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.