Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Aroma Diffuser

Magic stone

Aroma Diffuser Magic Stone lebih dari sekadar alat rumah tangga, mampu mewujudkan suasana yang ajaib. Bentuknya diilhami oleh alam, memikirkan batu, dilicinkan oleh air sungai. Unsur air dilambangkan secara simbolik oleh gelombang yang memisahkan bahagian atas dari badan bawah. Air adalah elemen utama produk ini yang melalui ultrasound mengaburkan air dan minyak wangi, menghasilkan wap sejuk. Motif gelombang, berfungsi untuk mewujudkan suasana melalui lampu LED yang berubah warna dengan lancar. Dengan mengusap penutup, anda mengaktifkan butang kapasiti yang mengawal semua fungsi.

Nama Projek : Magic stone, Nama pereka : Nicola Zanetti, Nama pelanggan : Segnoinverso Srl.

Magic stone Aroma Diffuser

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.