Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Pergigian Untuk Kanak-Kanak

ROI

Kerusi Pergigian Untuk Kanak-Kanak Reka bentuk ROI dibuat dengan tujuan untuk menarik perhatian pengguna akhir untuk membuatnya lupa, jika mungkin, ketakutan dan kegelisahan yang disebabkan oleh pemeriksaan perubatan. Unit pergigian ini tidak mempunyai fungsi teknologi yang berbeza daripada yang ada di pasaran tetapi unsur-unsur yang menyusunnya mempunyai penampilan baru sehingga dapat melibatkan diri dengan cara positif anak untuk mula menjalin hubungan dengan doktor gigi.

Nama Projek : ROI, Nama pereka : Roberta Emili, Nama pelanggan : Roberta Emili.

ROI Kerusi Pergigian Untuk Kanak-Kanak

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.