Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja

Tavolo Livelli

Meja Tavolo Livelli adalah mengenai mewujudkan ruang berguna di tempat yang terlupa. Tavolo Livelli adalah meja berlapis, meja dengan dua meja. Ruang di antara dua meja boleh digunakan untuk menyimpan komputer riba, buku, majalah, dan lain-lain. Kaki yang diletakkan secara menyerong membuat bayangan yang indah di antara kedua tablet, bermain dengan persepsi anda. Semua permukaan X dan Y - meja dan kaki - mempunyai ketebalan yang sama.

Nama Projek : Tavolo Livelli, Nama pereka : Wouter van Riet Paap, Nama pelanggan : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Meja

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.