Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Pameran, Runcit

Fast Forward

Bilik Pameran, Runcit Kasut latihan cabang dipamerkan di ruang pameran pertama kompleks pameran lompat. Ia disiapkan dengan mod yang menyatakan kaedah pembuatan seperti bentuk dinamik kasut latihan, teknologi suntikan tinggi yang digunakan dalam fasa pengeluaran, dan sebagainya. Ia dilengkapi dengan SMD LED, salah satu produk berteknologi tinggi, yang berusaha untuk menggambarkan dinamisme kasut latihan (sebagai objek) menjadi sumber inspirasi dengan latar belakang reka bentuk grafik dan gerakan yang ditawarkan oleh sistem ini.

Nama Projek : Fast Forward, Nama pereka : Ayhan G├╝neri, Nama pelanggan : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Bilik Pameran, Runcit

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.