Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 adalah alat teknikal baru untuk mengintegrasikan Internet, multimedia dan komunikasi, dan menawarkan pengguna rumah pelbagai perkhidmatan interaktif termasuk permainan kandungan Internet yang besar dan panggilan video HD. Menyambungkan STB ke TV dalam persekitaran rangkaian keluarga, pengguna dapat dengan cepat meningkatkan TV biasa ke TV pintar, yang membawa pengalaman hiburan AV kepada pengguna keluarga.

Nama Projek : T-Box2, Nama pereka : Ke Zhang, Nama pelanggan : Technicolor.

T-Box2 Set Top Box

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.