Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kot Yang Boleh Ditukar

Eco Furs

Kot Yang Boleh Ditukar Mantel yang berukuran 7-in-1 ini diilhamkan oleh wanita kerjaya yang sibuk yang memilih almari pakaian harian yang unik, ekologi dan berfungsi. Di dalamnya tekstil Rya Rug yang lama tetapi bergaya, dijahit tangan ditafsirkan semula dengan cara moden yang menghasilkan pakaian bulu yang seperti bulu dari segi penampilannya. Perbezaannya adalah secara terperinci dan mesra haiwan dan persekitaran. Selama bertahun-tahun, Eco Furs telah diuji dalam iklim musim sejuk Eropah yang berbeza yang telah membantu mengembangkan kualiti mantel ini dan kepingan baru-baru ini menjadi sempurna.

Nama Projek : Eco Furs, Nama pereka : Heli Miikkulainen-Gilbert, Nama pelanggan : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs Kot Yang Boleh Ditukar

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.