Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Pameran

Multimedia exhibition Lsx20

Reka Bentuk Pameran Pameran multimedia dikhaskan untuk ulang tahun ke-20 pengenalan semula mata wang nasional. Tujuan pameran ini adalah untuk memperkenalkan kerangka triniti yang menjadi asas projek seni, iaitu wang kertas dan duit syiling, pengarang - 40 seniman Latvia yang luar biasa dari pelbagai genre kreatif - dan karya seni mereka. Konsep pameran berasal dari grafit atau plumbum yang merupakan paksi tengah pensil, alat yang biasa digunakan oleh para seniman. Struktur grafit berfungsi sebagai elemen reka bentuk utama pameran.

Nama Projek : Multimedia exhibition Lsx20, Nama pereka : Design studio H2E, Nama pelanggan : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Reka Bentuk Pameran

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.