Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Beg Pelbagai Fungsi

Collectote

Beg Pelbagai Fungsi Collectote adalah beg 3-dalam-1 yang membolehkan anda mengatur semuanya. Pisahkan beg pesanan besar anda, sambil membawa barang keperluan anda dalam beg yang lebih kecil untuk perjalanan, lawatan muzium, kelas, tempat kerja dan pameran perdagangan. Beg messenger cukup besar untuk memuatkan lebih dari 5 album berukuran huruf, komputer riba anda dan barang semalam. Collectote mempunyai pemegang kad kulit, dan dua beg yang boleh dilepas, dibezakan dengan warna lapisan. Ini berfungsi dalam berbagai situasi, memenuhi keperluan semua jenis orang, dari seniman hingga eksekutif.

Nama Projek : Collectote, Nama pereka : Yun Hsin Lee, Nama pelanggan : Collectors Club of New York.

Collectote Beg Pelbagai Fungsi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.