Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Korporat

Predictive Solutions

Identiti Korporat Predictive Solutions adalah penyedia produk perisian untuk analisis prognostik. Produk syarikat digunakan untuk membuat ramalan dengan menganalisis data yang ada. Tanda syarikat - sektor bulatan - menyerupai grafik carta pai dan juga gambar mata yang sangat bergaya dan ringkas. Platform jenama "menumpahkan cahaya" adalah pemacu untuk semua grafik jenama. Kedua-dua bentuk cecair berubah-ubah dan ilustrasi ringkas tematik digunakan sebagai grafik tambahan di pelbagai aplikasi.

Nama Projek : Predictive Solutions, Nama pereka : Mikhail Puzakov, Nama pelanggan : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Identiti Korporat

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.