Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Muzium Seni

The Vagrant

Muzium Seni Seni bina Muzium Seni Kota Baru Taipei, yang dirancang oleh Aleksandar Rudnik Milanovic sebagai burung bangau di sarang di teres sungai, dapat dengan mudah dimengerti dari kejauhan, dan dari mana-mana titik taman di tepi sungai Yingge. Bentuk muzium adalah pergerakan kren yang minimalis dan seimbang tanpa atrium sebagai paru-paru burung di mana udara segar dan cahaya matahari masuk langsung ke muzium. Dengan sayapnya sebagai ruang pameran, dan kren menuju restoran bertema seni, para pengunjung muzium dapat menikmati pemandangan pemandangan, dan kota Taipei di sekitarnya.

Nama Projek : The Vagrant , Nama pereka : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Nama pelanggan : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Muzium Seni

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.