Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Hab Pengangkutan

Viforion

Hab Pengangkutan Projek ini adalah Transport HUB yang menghubungkan penempatan bandar di sekitarnya dengan pusat kehidupan yang dinamis dengan cara yang mudah dan efisien yang dihasilkan dengan menggabungkan sistem pengangkutan yang berbeza seperti stesen keretapi, stesen metro, dek sungai dan stesen bas di samping perkhidmatan lain untuk menukar menjadi pemangkin pembangunan masa depan.

Nama Projek : Viforion, Nama pereka : Ahmed Khaled, Nama pelanggan : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Hab Pengangkutan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.