Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran Barbeque

Grill

Restoran Barbeque Skop projek adalah mengubah semula bengkel motosikal seluas 72 meter persegi yang sudah ada menjadi restoran Barbeque baru. Skop kerja merangkumi reka bentuk semula lengkap ruang luaran dan dalaman. Bahagian luarnya diilhamkan oleh kisi-kisi barbeque yang digabungkan dengan corak arang warna hitam dan putih yang sederhana. Salah satu cabaran projek ini adalah memenuhi keperluan programatik yang agresif (40 tempat duduk di ruang makan) di ruang yang begitu kecil. Selain itu, kita harus bekerjasama dengan anggaran kecil yang tidak biasa (AS $ 40,000), yang merangkumi semua unit HVAC baru dan dapur komersial baru.

Nama Projek : Grill, Nama pereka : Yu-Ngok Lo, Nama pelanggan : YNL Design.

Grill Restoran Barbeque

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.