Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Faucet Deria

miscea KITCHEN

Faucet Deria Sistem miscea KITCHEN adalah faucet dapur pelbagai cecair tanpa sentuhan pertama di dunia. Menggabungkan 2 dispenser dan faucet ke dalam satu sistem yang unik dan mudah digunakan, ini menghilangkan keperluan untuk dispenser berasingan di sekitar kawasan kerja dapur. Keran bebas sentuhan untuk beroperasi untuk faedah kebersihan tangan maksimum dan mengurangkan penyebaran bakteria berbahaya. Pelbagai sabun, detergen dan disinfektan berkualiti tinggi dan berkesan boleh digunakan bersama sistem ini. Ia menampilkan teknologi sensor terpantas dan paling dipercayai yang terdapat di pasaran untuk prestasi ketepatan.

Nama Projek : miscea KITCHEN, Nama pereka : Rob Langendijk, Nama pelanggan : miscea GmbH.

miscea KITCHEN Faucet Deria

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.