Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Berlengan Yang Mapan

X2Chair

Kerusi Berlengan Yang Mapan Bentuk berliku dan pilihan bahan meningkatkan kapasiti inovatif kerusi ini dengan seribu nyawa. X2Chair adalah hasil dari proses reka bentuk eksperimen yang bergantung sepenuhnya pada kebolehubahan produk. Direka untuk menjadi multifungsi, objek ini mengikuti konsep penyesuaian total dan merupakan ekspresi reka bentuk ramah keluarga. Penyempurnaan estetik dan keserasian persekitaran menjadi titik pertemuan kerana kajian fungsional yang teliti, digabungkan dengan penyelidikan bahan dan kaedah pembinaan yang mesra alam. Maklumat: caporasodesign.it - lessmore.it

Nama Projek : X2Chair, Nama pereka : Giorgio Caporaso, Nama pelanggan : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Kerusi Berlengan Yang Mapan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.