Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Kediaman

Trish House Yalding

Rumah Kediaman Reka bentuk rumah itu dibangunkan sebagai tindak balas langsung ke laman web dan lokasinya. Struktur bangunan disusun untuk mencerminkan kawasan hutan di sekitarnya dengan tiang menyapu yang mewakili sudut batang dan ranting pokok yang tidak teratur. Bentangan kaca yang besar memenuhi jurang antara struktur dan membolehkan anda menghargai pemandangan dan pemandangan seolah-olah anda mengintip dari antara batang dan dahan pokok. Papan cuaca hitam dan putih tradisional Kentish mewakili dedaunan yang membungkus bangunan dan menutup ruang di dalamnya.

Nama Projek : Trish House Yalding, Nama pereka : Matthew Heywood, Nama pelanggan : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Rumah Kediaman

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.