Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Laman Web E-Cormmerce

Noritake

Laman Web E-Cormmerce Dibuat setahun yang lalu, ini adalah projek reka bentuk flat unggulan ketika reka bentuk flat tidak menjadi trend. Reka bentuk ini mempunyai pemformatan jubin untuk produk & sistem grid keseluruhan laman web. Saya juga mencipta penjenamaan unik di bahagian bawah dengan tipografi yang halus namun terperinci. Konsep laman web ini adalah untuk membuat reka bentuk sederhana dan elegan yang masuk akal menggunakan elemen ruang kosong dan reka bentuk rata.

Nama Projek : Noritake, Nama pereka : Jade(Jung Kil) Choi, Nama pelanggan : Noritake.

Noritake Laman Web E-Cormmerce

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.