Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Akses Biometrik Untuk Membuka Kunci Pintu

Biometric Facilities Access Camera

Alat Akses Biometrik Untuk Membuka Kunci Pintu Peranti biometrik yang dibina di dinding atau kios yang menangkap iris & seluruh wajah, kemudian merujuk pangkalan data untuk menentukan keistimewaan pengguna. Ia memberikan akses dengan membuka kunci pintu atau memasukkan pengguna. Ciri maklum balas pengguna dibina untuk penjajaran diri yang mudah. Leds cahaya mata tidak dapat dilihat, dan ada kilat untuk cahaya rendah. Bahagian depan mempunyai 2 bahagian plastik yang memungkinkan warna dua-nada. Bahagian yang lebih kecil menarik mata dengan terperinci. Bentuknya mempermudah 13 komponen menghadap ke depan menjadi produk yang lebih estetik. Ini untuk pasaran korporat, perindustrian, dan rumah.

Nama Projek : Biometric Facilities Access Camera, Nama pereka : Travis Baldwin, Nama pelanggan : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera Alat Akses Biometrik Untuk Membuka Kunci Pintu

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.