Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Majalah

Going/Coming

Majalah Berdasarkan idea keberangkatan dan kedatangan, majalah papan ini terbahagi kepada dua bahagian: Pergi / Akan Datang. Pergi adalah mengenai bandar-bandar Eropah, pengalaman perjalanan dan petua untuk pergi ke luar negara. Termasuk pasport selebriti dalam setiap edisi. Pasport "Republik Pelancong" mempunyai maklumat peribadi mengenai orang itu dan wawancara mereka. Akan datang adalah idea bahawa perjalanan yang terbaik adalah pulang ke rumah. Ia membincangkan mengenai hiasan rumah, memasak, aktiviti yang berkaitan dengan keluarga dan artikel untuk menikmati kediaman kita dengan lebih baik.

Nama Projek : Going/Coming, Nama pereka : Catarina Jordão, Nama pelanggan : .

Going/Coming Majalah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.