Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Beg Kunci Gabungan

The Colored Lock Bag

Beg Kunci Gabungan 'The Lock' adalah kunci gabungan berwarna. Orang boleh membuka beg dengan padanan warna, bukan hanya nombor. Aksesori fesyen ini digunakan untuk beg. Pelbagai reka bentuk beg luaran boleh dibuat dan orang ramai dapat mengenal pasti beg ini dengan tanda kunci gabungan berwarna. Pengguna membuat kata laluan warna mereka sendiri untuk menyesuaikan individu. Untuk menjayakan projek ini, banyak kaedah proses pembuatan digunakan seperti pemerah pipi, perawatan kulit, berlapis warna, dan lain-lain. Pereka dan pembuat langsung adalah Jiwon, Shin.

Nama Projek : The Colored Lock Bag, Nama pereka : jiwon, Shin., Nama pelanggan : Neat&Snug.

The Colored Lock Bag Beg Kunci Gabungan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.