Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin

Flowing Arcs

Cincin Cincin ini direka untuk mencabar konsep konvensional bahawa kebanyakan cincin berbentuk bulat. Hanya terdiri dari busur yang mengalir dalam garis berterusan, ia boleh dipakai pada salah satu jari, atau dua jari yang berdekatan. Oleh kerana ia tidak berbentuk bulat seperti cincin lain, akan menyenangkan untuk mencari cara yang berbeza untuk memakainya dan juga menghargai dan menikmatinya sebagai objek ketika tidak dipakai. Cincin serbaguna ini dapat disesuaikan dengan logam dan batu permata yang berbeza mengikut spesifikasi pelanggan.

Nama Projek : Flowing Arcs, Nama pereka : Sun Hyang Ha, Nama pelanggan : Sun Hyang Ha.

Flowing Arcs Cincin

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.