Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Wain

Crombe 3.0

Rumah Wain Matlamat konsep kedai wain Crombé adalah agar pelanggan mengalami cara membeli-belah yang sama sekali baru. Idea asasnya adalah bermula dari rupa dan nuansa gudang, yang kemudiannya kami menambahkan cahaya dan kehebatan. Walaupun anggur disajikan dalam bungkusan asalnya, garis bersih bingkai logam tetap memastikan keakraban dan perspektif. Setiap botol tergantung di bingkai dengan kemiripan yang sama yang akan disediakan oleh sommelier. Rak 12 m menempatkan sampanye dan loker. Setiap loker, pelanggan boleh menyimpan sehingga 30 botol dengan selamat.

Nama Projek : Crombe 3.0, Nama pereka : Five Am, Nama pelanggan : FIVE AM.

Crombe 3.0 Rumah Wain

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.