Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Basikal Elektrik

ICON E-Flyer

Basikal Elektrik ICON dan Vintage Electric bekerjasama untuk merancang basikal elektrik abadi ini. Direka dan dibina di California dalam jumlah yang rendah, ICON E-Flyer mengahwini reka bentuk vintaj dengan fungsi moden, untuk mewujudkan penyelesaian pengangkutan peribadi yang berbeza dan berkebolehan. Ciri-ciri termasuk jarak 35 batu, kelajuan tertinggi 22 MPH (35 MPH dalam mod perlumbaan!), Dan masa pengisian dua jam. Penyambung USB luaran dan titik sambungan cas, brek regeneratif, dan komponen berkualiti tinggi di seluruhnya. www.iconelectricbike.com

Nama Projek : ICON E-Flyer, Nama pereka : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Nama pelanggan : ICON.

ICON E-Flyer Basikal Elektrik

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.