Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Faucet Basin Mixer

Smooth

Faucet Basin Mixer Reka bentuk pengadun lembangan faucet Smooth diilhamkan dalam bentuk silinder yang paling murni, menjadikan corak semula jadi paip di mana ia mengalir sehingga sampai ke pengguna. Kami berhasrat untuk mendekonstruksi bentuk kompleks biasa yang dimiliki produk semacam ini, menghasilkan bentuk silinder yang halus dan cukup minimalis. Tampilan ramping yang disebabkan oleh garis menjadi sangat mengejutkan apabila objek ini berfungsi sebagai antara muka pengguna, kerana ini adalah model yang menggabungkan reka bentuk dinamik dengan fungsi sempurna pengadun lembangan.

Nama Projek : Smooth, Nama pereka : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Nama pelanggan : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Smooth Faucet Basin Mixer

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.