Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin

Pollen

Cincin Setiap bahagian adalah tafsiran serpihan alam. Alam menjadi dalih untuk menghidupkan permata, bermain dengan lampu dan bayangan tekstur. Tujuannya adalah untuk menyediakan permata dengan bentuk yang ditafsirkan kerana sifat akan merancangnya dengan kepekaan dan kepekaannya. Semua kepingan dibuat dengan tangan untuk meningkatkan tekstur dan keistimewaan permata. Gaya ini tulen untuk mencapai bahan hidup tumbuhan. Hasilnya memberikan karya unik dan abadi yang sangat berkaitan dengan alam semula jadi.

Nama Projek : Pollen, Nama pereka : Christine Alexandre, Nama pelanggan : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Cincin

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.