Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Logo

Samadara Ginige Personal Identity

Logo Identiti peribadi (logo) Samadara Ginige adalah simbol kesederhanaan dan kecanggihan. Monogram bergaya yang menggabungkan inisialnya "s" dan "g" telah dipaparkan di banyak galeri dan artikel. Dalam logo yang dilukis dengan satu baris, kedua huruf itu disambungkan secara kreatif dan saling berkaitan mengungkap kemahiran reka bentuknya yang imajinatif dengan sentuhan kewanitaan. Samadara adalah pereka dan juga pembangun. Reka bentuk keseluruhan mengingatkan kita pada simbol infiniti yang menggambarkan kemampuannya memberikan penyelesaian akhir dari reka bentuk hingga pembangunan.

Nama Projek : Samadara Ginige Personal Identity, Nama pereka : Samadara Ginige, Nama pelanggan : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.