Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Dalaman

Wild Life

Reka Bentuk Dalaman Reka bentuk adalah mengenai kreativiti, dan kreativiti adalah mengenai Kejutan! Apabila kehidupan liar memenuhi modenisme dan harmoni sempurna, ketika itulah kejutan diciptakan! Pereka menggabungkan kesederhanaan moden dengan pengembaraan etnik untuk ruang yang unik. Dia menggunakan palet warna netral putih, kuning air, dan abu-abu untuk dinding dan perabot, dengan penambahan aksen warna pada seni dinding dan perlengkapan pencahayaan. Untuk membuat pernyataan semasa masuk, pereka memperkenalkan sofa terbang kulit lembu bersama bola gantung yang semuanya dipenuhi dengan tanaman buatan untuk penampilan segar yang cerah. Nikmati Kehidupan Liar!

Nama Projek : Wild Life, Nama pereka : Shosha Kamal, Nama pelanggan : Shosha Kamal Designs.

Wild Life Reka Bentuk Dalaman

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.