Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Teko Dan Cawan Teh

EVA tea set

Teko Dan Cawan Teh Teko elegan yang menggoda ini dengan cawan yang sepadan mempunyai menuangkan yang sempurna dan sangat senang diambil. Bentuk periuk teh yang tidak biasa ini dengan pencampuran dan tumbuh dari badan memberi kesan yang sangat baik untuk menuangkan yang baik. Cawan itu serba boleh dan mudah disusun di tangan anda dengan cara yang berbeza, kerana setiap orang mempunyai pendekatan mereka sendiri untuk memegang cawan. Terdapat dalam warna putih berkilat dengan cincin berlapis perak atau porselin matte hitam dengan penutup putih berkilat dan cawan berbingkai putih. Penapis keluli tahan karat dipasang di dalam. DIMENSI: teko: 12.5 x 19.5 x 13.5 cawan: 9 x 12 x 7.5 cm.

Nama Projek : EVA tea set, Nama pereka : Maia Ming Fong, Nama pelanggan : Maia Ming Designs.

EVA tea set Teko Dan Cawan Teh

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.