Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pakaian

Nyx's Arc

Pakaian Apabila cahaya menembus tingkap dengan tingkat yang halus, akan menghasilkan tahap pencahayaan estetik, pencahayaan untuk membawa orang-orang di dalam bilik ketika misteri dan menenangkan fikiran, seperti Nyx dengan misteri dan senyap, penggunaan kain berlapis dan berpusing untuk membuat pentafsiran keindahan seperti itu.

Nama Projek : Nyx's Arc, Nama pereka : YuShih, Lee, Nama pelanggan : YuShih.

Nyx's Arc Pakaian

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.