Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam Tangan

Ring Watch

Jam Tangan Jam Tangan mewakili penyederhanaan maksimum jam tangan tradisional melalui penghapusan angka dan tangan yang memihak kepada dua cincin. Reka bentuk minimalis ini memberikan penampilan yang bersih dan sederhana yang sangat sesuai dengan estetika yang menarik. Mahkota tandatangannya masih memberikan cara yang berkesan untuk mengubah jam sementara skrin e-dakwat tersembunyinya menunjukkan jalur warna yang terang dengan definisi yang luar biasa, akhirnya mengekalkan aspek analog sambil juga memberikan hayat bateri yang lebih lama.

Nama Projek : Ring Watch, Nama pereka : Javier Vallejo Garcia, Nama pelanggan : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Jam Tangan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.