Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Pillow Stool

Kerusi Sederhana tetapi merangkumi banyak ciri. Batang keluli pada lapisan pertama dan lapisan kedua bahagian duduk menuju ke arah yang berbeza, sehingga mereka saling menyeberang untuk membuat visualisasi ajaib. Kaunter lengkung struktur sisi menyediakan tepi bulat dan permukaan untuk pengguna duduk di atasnya dengan selesa. Di antara lapisan pertama dan lapisan kedua bahagian duduk, batang merupakan ruang kosong untuk menyimpan majalah atau surat khabar. Bangku tidak hanya memberi pengguna isyarat menarik tetapi juga menawarkan fungsi yang berguna kepada mereka.

Nama Projek : Pillow Stool, Nama pereka : Hong Ying Guo, Nama pelanggan : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Kerusi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.