Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

NTT COMWARE “Season Display”

Kalendar Ini adalah kalendar meja yang dibuat dengan reka bentuk potongan yang menampilkan motif bermusim dengan embossing yang indah. Kemuncak reka bentuk adalah ketika dipaparkan, motif bermusim ditetapkan pada sudut 30 darjah untuk tontonan terbaik. Bentuk baru ini mengungkapkan bakat novel NTT COMWARE untuk menjana idea baru. Pemikiran diberikan kepada fungsi kalendar dengan ruang penulisan dan garis panduan yang mencukupi. Ini bagus untuk tontonan cepat dan mudah digunakan, penuh dengan keaslian yang membezakannya daripada kalendar lain.

Nama Projek : NTT COMWARE “Season Display”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : NTT COMWARE CORPORATION.

NTT COMWARE “Season Display” Kalendar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.