Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kalendar

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalendar Kami membina bandar dengan anda. Mesej yang disampaikan oleh NTT East Sales Corporate Promotion terdapat dalam kalendar meja ini. Bahagian atas lembaran kalendar adalah potongan bangunan berwarna-warni dan kepingan bertindih membentuk satu kota bahagia. Ini adalah kalendar yang dapat dinikmati dengan mengubah pemandangan barisan bangunan setiap bulan dan mengisi anda dengan perasaan untuk tetap bahagia sepanjang tahun.

Nama Projek : NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”, Nama pereka : Katsumi Tamura, Nama pelanggan : NIPPON TELEGRAPH AND TELEPHONE EAST CORPORATION.

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town” Kalendar

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.