Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Bar

Barcycling Chair

Kerusi Bar Barcycling adalah kerusi bar yang dirancang dengan ruang bertema sukan. Ia memperhatikan gambar dinamisme di kerusi bar, berkat pelana basikal dan pedal basikal. Membuat kerangka poliuretana tempat duduk dan bahagian atas tempat duduk ditutup dengan kulit jahit tangan Walaupun kelembutan poliuretana, kualiti kulit semula jadi dan jahitan tangan melambangkan ketahanan. Tidak seperti kerusi bar standart yang kedudukan kaki tidak boleh diubah, berbasikal bar memungkinkan tempat duduk berubah-ubah dengan menjaga pedal di pelbagai lokasi. Oleh itu, ia membolehkannya lebih lama dan selesa duduk.

Nama Projek : Barcycling Chair, Nama pereka : Ayhan Güneri, Nama pelanggan : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Kerusi Bar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.