Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perhiasan Yang Boleh Disesuaikan

Gravity

Perhiasan Yang Boleh Disesuaikan Walaupun pada abad ke-21, penggunaan teknologi kontemporari yang tinggi, bahan baru atau bentuk baru yang melampau sering kali perlu dilakukan inovasi, Gravity membuktikan sebaliknya. Gravity adalah koleksi perhiasan yang dapat disesuaikan dengan hanya menggunakan benang, teknik yang sangat lama, dan graviti, sumber yang tidak habis-habisnya. Koleksi ini terdiri daripada sebilangan besar elemen perak atau emas, dengan pelbagai reka bentuk. Masing-masing boleh dikaitkan dengan helai mutiara atau batu dan loket. Koleksi ini menjadi begitu banyak perhiasan yang tidak terhingga.

Nama Projek : Gravity, Nama pereka : Anne Dumont, Nama pelanggan : Anne Dumont.

Gravity Perhiasan Yang Boleh Disesuaikan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.