Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Ruang Pejabat

C&C Design Creative Headquarters

Ruang Pejabat Ibu pejabat kreatif C&C Design terletak di bengkel pasca industri. Bangunannya diubah dari kilang bata merah pada tahun 1960-an. Sebagai pertimbangan untuk melindungi keadaan semasa dan ingatan sejarah bangunan, pasukan Reka Bentuk telah berusaha sebaik mungkin untuk mengelakkan kerosakan pada bangunan asal pada hiasan dalaman. Sebilangan besar cemara dan buluh digunakan dalam reka bentuk dalaman. Pembukaan dan penutupan, dan pertukaran ruang dirancang dengan bijak. Reka bentuk pencahayaan untuk kawasan yang berlainan mencerminkan atmosfera visual yang berbeza.

Nama Projek : C&C Design Creative Headquarters, Nama pereka : Zheng Peng, Nama pelanggan : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Ruang Pejabat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.