Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Kopi Yang Boleh Diubah Dan Kerusi Rehat

Twins

Kerusi Kopi Yang Boleh Diubah Dan Kerusi Rehat Konsep meja kopi Twins adalah ringkas. Meja kopi berlubang menyimpan dua tempat duduk kayu penuh di dalamnya. Permukaan kanan dan kiri meja, sebenarnya penutup yang boleh ditarik keluar dari badan utama meja untuk membolehkan pengambilan kerusi. Tempat duduk mempunyai kaki yang boleh dilipat yang harus dipusingkan agar kerusi berada di kedudukan yang betul. Setelah kerusi, atau kedua-dua kerusi itu keluar, penutupnya kembali ke meja. Apabila kerusi di luar, meja juga berfungsi sebagai ruang penyimpanan yang besar.

Nama Projek : Twins, Nama pereka : Claudio Sibille, Nama pelanggan : MFF.

Twins Kerusi Kopi Yang Boleh Diubah Dan Kerusi Rehat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.