Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cahaya

Louvre

Cahaya Lampu Louvre adalah lampu meja interaktif yang diilhamkan oleh cahaya matahari musim panas Yunani yang mudah melintas dari penutup tertutup melalui Louvres. Terdiri dari 20 cincin, 6 gabus dan 14 dari Plexiglas, yang mengubah susunan dengan cara yang menyenangkan sehingga dapat mengubah penyebaran, kelantangan dan estetika akhir cahaya mengikut pilihan dan keperluan pengguna. Cahaya melewati bahan dan menyebabkan penyebaran, jadi tidak ada bayang-bayang yang muncul sendiri di permukaan di sekitarnya. Cincin dengan ketinggian yang berbeza memberi peluang kombinasi yang tidak berkesudahan, penyesuaian yang selamat dan kawalan cahaya total.

Nama Projek : Louvre, Nama pereka : Natasha Chatziangeli, Nama pelanggan : natasha chatziangeli.

Louvre Cahaya

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.