Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam Digital

PIXO

Jam Digital Konsep ini akan "mendigitalkan" "nombor nombor" jam mekanikal pada tahun 70an. Dengan paparan dot-matriks penuh, PIXO dapat menunjukkan nombor "bergulir" animasi yang fasih. Tidak seperti jam tangan digital lain dengan penolak, PIXO hanya mempunyai mahkota putar untuk mengoperasikan semua mod yang merangkumi: Mod waktu, Waktu dunia, Jam randik, 2 Penggera, lonceng Setiap Jam dan Pemasa. Reka bentuk keseluruhan mensasarkan orang yang menyukai barangan digital dengan pelaksanaan baru. Pelbagai kombinasi warna dan reka bentuk casing unisex dapat memenuhi pelbagai jenis pilihan pengguna.

Nama Projek : PIXO, Nama pereka : PIXO TEAM, Nama pelanggan : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Jam Digital

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.