Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Kopi Dan Meja Makan

Air table

Meja Kopi Dan Meja Makan Caranya dengan mudah dari meja kopi rendah ke meja makan penuh atau bahkan meja cukup menarik. Paip logam boleh dipasang dalam dua kedudukan yang berbeza dengan putaran. Papan kayu dipusingkan dengan engsel yang membolehkan anda meningkatkan permukaan meja. Nama perabot ini mendapat inspirasi di MacBook Air, kerana perasaannya yang ringan, baik secara fizikal maupun visual.

Nama Projek : Air table, Nama pereka : Claudio Sibille, Nama pelanggan : M3 Claudio Sibille.

Air table Meja Kopi Dan Meja Makan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.