Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai Utama

Lenovo

Kedai Utama Lenovo Flagship Store bertujuan untuk meningkatkan imej jenama dengan menyediakan platform kepada penonton untuk berhubung berinteraksi dan berkongsi melalui gaya hidup, perkhidmatan dan pengalaman yang dibuat di kedai. Konsep reka bentuk dirancang berdasarkan misi untuk melakukan peralihan dari pengeluar peranti pengkomputeran kepada jenama terkemuka di kalangan penyedia elektronik pengguna.

Nama Projek : Lenovo, Nama pereka : Johnson Li, Nama pelanggan : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Kedai Utama

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.