Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Faucet Deria

miscea LIGHT

Faucet Deria Rangkaian miscea LIGHT faucet yang diaktifkan oleh sensor mempunyai dispenser sabun bersepadu yang direkayasa terus ke keran untuk kemudahan dan faedah kebersihan tangan maksimum. Dengan menggunakan teknologi sensor yang pantas dan boleh dipercayai, ia mengeluarkan sabun dan air untuk pengalaman mencuci tangan yang bersih dan ergonomik. Dispenser sabun terpasang diaktifkan apabila tangan pengguna melepasi sektor sabun. Sabun kemudian hanya dikeluarkan apabila tangan pengguna diletakkan di bawah alas sabun keran. Air boleh diterima secara intuitif dengan memegang tangan anda di bawah saluran air.

Nama Projek : miscea LIGHT, Nama pereka : Rob Langendijk, Nama pelanggan : miscea GmbH.

miscea LIGHT Faucet Deria

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.