Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Korporat

Territoria Festival

Identiti Korporat Identiti untuk Festival Seni Kontemporari ke-8 "Territoria". Festival ini mempersembahkan karya seni kontemporari asli dan eksperimental dalam pelbagai genre. Tugasan itu adalah untuk menjenamakan identiti festival dan mengembangkan minatnya di antara khalayak sasarannya, untuk membuat struktur organisasi yang mudah disesuaikan dengan tema baru. Idea asasnya ialah penafsiran seni kontemporari sebagai perspektif dunia yang berbeza. Begitulah slogan "Seni dari perspektif yang berbeza" dan realisasi grafiknya telah muncul.

Nama Projek : Territoria Festival, Nama pereka : Oxana Paley, Nama pelanggan : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Identiti Korporat

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.