Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mandi

Rain Soft

Mandi Pemandangan air terjun di alam dapat menarik perhatian semua orang dan melihatnya atau mandi di bawah, dapat membuat penebangan yang menenangkan. Oleh itu, ia diperlukan untuk meniru pemandangan santai air terjun di dalam rumah dan pangsapuri, sehingga seseorang dapat merasakan kegembiraan mandi di bawah air terjun di rumah. terdapat dua jenis percikan dalam reka bentuk ini. Mod penumbuk: Ketumpatan atau kepekatan air berada di tengah dan seseorang boleh mencuci badan Mod kedua: Air dituangkan secara menegak di sekitar cincin dan seseorang boleh menggunakan syampu dan dia dikelilingi oleh dinding air dan dinding ini boleh menjadi l

Nama Projek : Rain Soft , Nama pereka : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Nama pelanggan : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Mandi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.