Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Mall

Fluxion

Mall Inspirasi dari program ini berasal dari bukit semut yang mempunyai struktur yang unik. Walaupun struktur dalaman bukit semut sangat kompleks, bangunan ini dapat membangun kerajaan yang besar dan teratur. Ini menggambarkan struktur seni bina yang sangat rasional. Sementara itu, bahagian dalam lengkungan bukit semut yang anggun membangun istana yang mengagumkan yang nampaknya sangat indah. Oleh itu, pereka menggunakan kebijaksanaan semut sebagai rujukan untuk membina ruang seni dan bangunan yang baik serta bukit semut.

Nama Projek : Fluxion, Nama pereka : Zhipeng Kang, Nama pelanggan : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Mall

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.