Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Buku

Brazilian Cliches

Buku "Brazilian Clichés" disusun menggunakan gambar dari katalog lama klise surat-surat Brazil. Tetapi alasan untuk tajuknya bukan hanya kerana klise yang digunakan untuk komposisi ilustrasinya. Pada setiap giliran halaman, kami menghadapi jenis klise Brazil yang lain: yang bersejarah, seperti kedatangan Portugis, katekisasi orang asli India, kitaran ekonomi kopi dan emas ... malah merangkumi klise Brazil kontemporari, penuh dengan kesesakan lalu lintas, hutang, kondominium tertutup dan pengasingan - Digambarkan dalam naratif visual kontemporari yang tidak sopan.

Nama Projek : Brazilian Cliches, Nama pereka : Gustavo Piqueira, Nama pelanggan : .

Brazilian Cliches Buku

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.