Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilah Pisau

a-maze

Bilah Pisau Reka bentuk blok pisau labirin bertujuan untuk merangsang deria mental dan visual kita secara sama rata. Cara menyimpan dan mengatur pisau diilhamkan secara unik oleh permainan kanak-kanak yang kita semua sudah biasa. Menggabungkan estetika dan fungsi dengan sempurna, labirin memenuhi tujuannya dan yang lebih penting membina hubungan dengan kami yang membangkitkan emosi rasa ingin tahu dan keseronokan. Murni dalam bentuknya, labirin memungkinkan kita menikmati kesederhanaannya yang dapat dilakukan dengan lebih sedikit dengan lebih sedikit. Oleh kerana itulah, labirin menjadikan inovasi produk yang tulen dengan pengalaman pengguna yang tidak dapat dilupakan dan penampilan yang sesuai.

Nama Projek : a-maze, Nama pereka : Prompong Hakk, Nama pelanggan : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Bilah Pisau

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.