Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Pembersihan Air Makmal

Purelab Chorus

Sistem Pembersihan Air Makmal Purelab Chorus adalah sistem pemurnian air modular pertama yang dirancang untuk memenuhi keperluan dan ruang makmal individu. Ia memberikan semua tahap air yang disucikan, memberikan penyelesaian yang disesuaikan, fleksibel dan disesuaikan. Elemen modular dapat diedarkan ke seluruh makmal atau saling terhubung dalam format menara yang unik, meminimumkan jejak sistem. Alat kawalan haptik menawarkan kadar aliran pengeluaran yang sangat terkawal, sementara cahaya cahaya menunjukkan status Chorus. Teknologi baru menjadikan Chorus sistem termaju yang tersedia, mengurangkan kesan persekitaran dan kos operasi.

Nama Projek : Purelab Chorus, Nama pereka : LA Design , Nama pelanggan : ELGA.

Purelab Chorus Sistem Pembersihan Air Makmal

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.