Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Label

Stumbras Vodka

Label Koleksi vodka klasik Stumbras ini menghidupkan semula tradisi pembuatan vodka Lithuania lama. Reka bentuk menjadikan produk tradisional lama hampir dan relevan dengan pengguna masa kini. Botol kaca hijau, sangat penting untuk pembuatan vodka Lithuania, legenda berdasarkan fakta sebenar, dan perincian menarik yang menarik - bentuk potongan bergelombang yang mengingatkan pada gambar lama, bar miring di bahagian bawah yang melengkapkan komposisi simetri klasik, dan fon dan warna yang menyampaikan identiti setiap sub-jenama - semuanya menjadikan koleksi vodka tradisional tidak tradisional dan menarik.

Nama Projek : Stumbras Vodka, Nama pereka : Asta Kauspedaite, Nama pelanggan : Stumbras.

Stumbras Vodka Label

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.