Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Periuk Tanaman Lampu Besar

Divine

Periuk Tanaman Lampu Besar Ini adalah periuk cahaya besar, diperbuat daripada satu atau dua kepingan plastik opal. Periuk tidak mempunyai bahagian bawah sama sekali. Jadi, Anda meletakkannya di sekitar pokok yang sedang tumbuh. Dan kencangkan tepinya bersama-sama dengan "kunci cepat". Dan ke bahagian bawahnya terdapat lampu LED yang memberi cahaya pada periuk dan pohon dan surraund. Perbezaan utama bagi orang lain ialah anda meletakkan ini di sekitar pokok yang sedang tumbuh. Anda tidak meletakkan pokok untuk tumbuh di sana.

Nama Projek : Divine, Nama pereka : Ari Korolainen, Nama pelanggan : Adessin Oy.

Divine Periuk Tanaman Lampu Besar

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.